Training

Training
Training 2018-05-13T21:15:14+00:00

Vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, kracht, kwaliteiten, samenwerking en communicatie op basis van nieuwe inzichten.

Wij hebben verschillende trainingen om kennis en vaardigheden te vergroten. Bij ons kunt u er op vertrouwen dat wij alles in het werk zullen stellen om aan uw wensen tav een training te voldoen. Wij bieden trainingen aan op basis van een hulpvraag uwer zijde. We gaan, vooraf aan een training, met u in gesprek over waar u precies naar op zoek bent, waar uw verwachtingen liggen;  onze trainingen zijn maatwerk.

In onze groepstrainingen wordt de theorie overzichtelijk aangeboden. Met de groep wordt de nieuw opgedane kennis geoefend. Zo wordt kennis ook kunde! We gebruiken verschillende werkvormen. Inzichten worden verkregen door gesprekken, opdrachten en oefeningen in een veilige en vertrouwelijke setting.
We besteden veel aandacht aan persoonlijke leerdoelen. Er is volop ruimte voor het inbrengen en uitwisselen van kennis en ervaring. Oftewel het leren van en met elkaar! En…niets moet! Kom met vragen en/of voorstellen. Wij helpen u graag verder.

Voorbeelden van trainingen: